Ons verhaal

Je bedrijf heeft zijn eigen karakter en een sterke visie. Dat wil je ook uitstralen. Wie jouw communicatie onder ogen krijgt, moet er je hand in herkennen. Je bent op zoek naar een branding bureau. Dat treft, want hier ben je in het professionele gezelschap van Altera.

Stef en Lieve achter scherm

Jouw visuele rechterhand

Altera denkt met je mee. We willen je verhaal doorgronden voor we het in vorm gieten. Dus zitten we samen met jou rond de tafel om de perfecte lijn uit te zetten. En die vervolgens consequent door te trekken. Zo ontstaat een vaste visuele identiteit die jouw doelpubliek vertrouwen inboezemt.

Wat Altera onderscheidt van andere branding bureaus?

Onze ervaren grafische en digitale vormgevers, die stijl ademen, een kom lettertypes eten als ontbijt en (h)eerlijke visuele communicatie op tafel zetten. Dankzij ons uitgebreide expertnetwerk met o.a. fotografen, 3D-animators, copywriters ... rekent u bij ons op een rijkelijk gevuld keuzemenu.
Altera branding

Wat doet Altera voor jou?

Onze drang naar de perfecte visuele communicatie uit zich in diverse vormen. Je rekent op ons voor een totaalpakket:

Logo’s en branding

Wij creëren een sterke en herkenbare uitstraling voor je merk.

Print-vormgeving

Wij geven vorm aan je papieren communicatie en begeleiden het ontwerp- en productieproces van a tot z.

Webdesign & digitale marketing

We kunnen je branding eveneens doortrekken in een website op maat. Voor uitwerking van het ontwerp werken we samen met Vector Bross, onze vaste partner.
Check hun website​​​​​​​

Zin in meer?

Altera, De Hoorn, Sluisstraat 79, 3000 Leuven, T. +32 16 84 19 37